torstai 7. helmikuuta 2013

Internetin ihmeellinen maailma

Kun jaksaa vähän seikkailla, netistä löytää kivoja ja ei-niin-kivoja asioita. Eilen koin pari mitä vittua -kokemusta, kiitos erään ystäväni.

En tiiä onko jotkut seurannu uutta kautta Iholla-sarjasta. Minä en oo, mutta eräs toverini sitä seuraa ja pari kertaa oon saattanu kuulla sellasta "EI VITTU MIKS TÄMMÖSIÄ IHMISIÄ PÄÄSTETÄÄN TELKKARIIN VOI SAATANA!" -juttua. Sarjassa yhtenä henkilönä esiintyy kokoomusnuori Marketta (kuka vittu tällä vuosisadalla nimee lapsensa tuon nimiseks), joka mm. junassa ollessaan kälätti kameralle vihaavansa ihmisiä, koska joku sattui istumaan hänen arvokkuutensa paikalla!!1 Elinikäset traumathan tollasesta jää ku on kuitenki niin extraordinary asia, mitä ei missään nimessä tapahdu joka päivä. Kivahan se olis jos ihmiset osais istua mihin niitten kuuluu istua, mutta se nyt vaan on niin että kaikki ei vaan osaa kaikkea. Eikä kaikilla ole paikkalippuja. Nih. Noh, asiaan:
http://porvarinpaivauni.fi/ En osaa sanoo muuta ku vittu että vituttaa. "Olen kokoomusnuori ja minulla on vitusti rahaa, ostelenpa siis satasen heräteostoksia ja diipadaapa. Tykätään myös poicciksen kaa mätsätä asut aina yhteen niinku parahinki tuulipukupariskunta!" VOI SAATANA! En tienny että oisko pitäny vetää huutonaurut vai rageitkut kun luin jotain tämänsuuntaista: "Puin päälleni pilipalin värisen mekon, ja poikaystävän paidan napit oli täsmälleen samaa sävyä!" No voi kuinka ihanaa! Ootte varmaan molemmat sen luokan kusipäitä että voin vaan todeta; match made in heaven. Lukekaa ja järkyttykää.

Toinen on tämä: http://jonivirtanen.blogspot.fi/. APUA. Avasin eilen ton linkin, katsoin bannerin, pari otsikkoo, kuvat.. Ja suljin välilehden. Järkytyksestä toivuttuani avasin sivun uudelleen, hengähdin syvään ja rupesin lukemaan. "Siis mä oon söpö, rakastan mun kroppaa jii än ee." No kiva että oot tyytyväinen ittees mutta tarviiko sitä huudella ympäri ämpäri niin, että tallot kaikki paskanaamat, jotka muutenkin pyörii itsetunnon pohjamudissa, vielä alemmas? Mistä näitä vitun ihme ihmisiä tulee?!?!?

Yhteenveto:
1. Lukeminen omalla vastuulla.
2. Tunnen olevani oikeutettu arvostelemaan kyseisiä ihmisiä, koska ovat kuitenkin laittaneet itsensä alttiiksi arvostelulle nettiin, ja varsinkin ensin mainittu on jonkinnäköinen julkisuuden henkilö. Sitä saa mitä tilaa.
3. Ei vittu.


10 kommenttia:

  1. Ei toi Marketta kahen jakson jotka katoin perusteella ollu mitenkää mahoton, pitää kattoo lisää kyllä. Toi blogi on WTFFFFFFFFFFFFF????

    Ja joko soitetaan jonille ja mennään orgioihin!?! Mä käyn niin kuumana että. Tai linkataan toi classujoselle se ehkä innostus Jersheyjorshey mikä saatana se on Shore tyylisestä meiningistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oo kattonu yhtään jaksoo enkä kyllä aio kattookaan, menis vaan hermot ja seinässä olis pari reikää sen jälkeen..

      Ja Joni on kyllä kuuma kolli! Jätin sille jo kommenttiboxiin mun numban ja s-postin...... Yhteydenottoa odotellessa <3 Perustetaanko sellanen ohjelma ku Jersey Horse? Samar kirjaimetki ois. Hulluja hevoisia.

      Poista
  2. mutta pojot sille että aika vähän yhdys sana virheitä on hänelläblogissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei se sit sopis kyllä Classyjosen kaa ol-len-kaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

      Poista
  3. Mikä tämä biljardipöytäkuva on? Siis.. Käyttääkö tämä tyyppi työhanskoja masturboiminseen? Vetääkö kaveri oman laatuajan niin koville että sillä on molemmat handut täynnä känsiä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vastaisin, jos minulla olisi asiasta parempaa tietoa. Kai raksamiehet/palomiehet yms jollain tavalla käsitetään seksikkäiksi likaisen työn miehiksi, joten Joni varmaan ajatteli että työhanskat tuo seksikkäitä viboja. Toivottavasti niissä hanskoissa on sellanen hiekkapaperimainen pinta. Ja vähän vaikuttas kyllä siltä että ei oo kauheesti tekemistä kun joka kuvassa on housut kintussa ja käsi haaroissa..

      Poista
  4. Voi vittu toi Marketta vaikuttaa sekopäältä. Katoin jonkun pätkän Iholla-sarjasta ja se riehu siinä ihan 6-0. Kokoomusnuoret <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä viiti! Mäki katoin kai torstaina yhen jakson ja siinä se skitsos jostain poikaystävänsä koristelautasesta "jonka Visa on ihan varmaan saanu joltain lortolta" vaikka se näytti siltä ku se ois joltai mummolta saatu, oli sen verran ruma.. Mut hei eihän se oo kokoomus vaan sekoomus!

      Poista
  5. Mä en osaa otta sua nyt yhtään tosissaan kun blogiisi ei ole liitetty tarpeeksi alastonkuvia. Vakava puute!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haluisitsä jonkun teeman niihin? Työhanskat ja remppameininki on vähä nähty jo, ni mikä mulle ois hyvä?

      Poista