torstai 29. maaliskuuta 2012

Yöllinen kofeiiniaivopieru

Kirjotin eka otsikkoon kodeiini. HAHA HAUSKAA! Kodeiini pärisee. Kofeiini. Kodfeiini. LAfdklsfkljdgfkl.

Pitäs vissii olla nukkumassa ku kello on kohta puol neljä.. Huhu. Mut innostuin niiq muokkailee vähä tätä blogin ulkoasuu, tykkäättexte??1+1+!??!?!1111 Öäärögh. En oo ite niin varma et tykkäänkö tosta sinisestä väristä mut en jaksanu rueta ettimään ratkaisua tähän ongelmaan ja ja ja ja. Olisin halunnu ton bannerin kuvan keskelle mut no can do. Olenhan asiani osaava ihminen. 

Pääpointti oli se, että musiikki ärsyttää. Te, jotka kuuntelette Lady Gagaa, Adelee, LMFAO:ta ja muuta paskaa, toivottavasti kuuroudutte. Teidän sietäs ainaki. Tänään istuin sellaisessa räkälän oloisessa baarissa ja siellä olettas soivan jotain niinku.. laadukasta musiikkia. Ei mitään radiorenkutuksia. Ni vittu pelkkää Adelee! Saatana ku se määkii siellä jostain kajareista I SET FIRE TO THE RAAAAAIIIIIIIIIIIIN VITTU TAPAN ITTENI MÄÄKI MÄÄKI MÄÄÄ ÄÄÄ ÄÄÄÄÄÄÄÄ VOITIN VIIS GRAMMYÄÄ ÄÄ ÄÄÄÄÄÄÄÄ !!!! Joka vitun kappale kertoo jostain katkerasti päättyneestä parisuhteesta ja voi vittu. Vituttaa koko Adele muutenki, mikä siinä on niin hienoo? Ihan sammaa paskaa se suoltaa ku kaikki muutki. Naistenlehdet hehkuttaa mitenkä on tullut markkinoille kerrankin ihanan kurvikas laulajatar mutta samaan aikaan sitä kuitenki haukutaan läskiks hahahah vittu mikä eukko.

Ja Lady Gaga. Hyh. Samanlaista jumputusta on ku ihan tahansa muu musiikki mutta ku se on niin IHAAAAAAANA ku sillä on naudan sisäfileasu MTV Music Awardseissa!! Mäki haluun tee Laura 14 v Pirkanmaalta!! <3 <3 <3 LAAV JUU GAGA! Kaikki mitä se eukko tuntuu tekevän ni on verrattavissa johonki Jeesuksen ihmeisiin. Amerikkalaiset on kyllä jännä kansa. Poukkerfeissinä vaa väittäävät että on hienoo musiikkia, on on osta osta. Oksennan teidän päälle senkin mäkkärikansa. 

Sittarissa oli tarjouksessa kamera hywin hal val la.. Mietin et pitäskö tuhlata viimoset roposet siihen.. Olis nimittäin kiva tehä videopostaus.. Mulla on sellanen olo etten saa kaikkea tätä tunnetta ilmaistua pelkkien kirjaimien kautta. Pistepiste. Webbikamerahan mulla on itseasiassa. Mut siitä puuttuu joku ajuri ni se pitäs eka niinku saaha toimimaan. Emmä osaa vittu tietotekniikka on perseestä!!11 Takas vanhat hyvät ajat kun läheteltiin kirjeita ja kirjoiteltiin ystäväkirjaan eikä toisen fb-seinälle. Hoho. Taidanpa kirjoittaa seuraavan kerran fasepookista. face boogie. Kuvitelkaa miltä näyttää face boogie. Naama tanssii. Jim Carrey osais varmaa tehä nii.

En juo enää ikinä kokista ku musta tulee tämmönen. Hetken voisin harkita että julkaseeko tämmöstä paskaa edes. Harkitsin jo. Julkaisen. Sen voi poistaa. Tämän alemmas ei voi enää päästä. 

Nälkä. Ja teatterikorkeakoulu. Ei muuta.

2 kommenttia:

  1. aivan ihana tää sun blogi :)

    ♥ leave-world.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Luulen että ihana on just aivan oikee sana kuvaamaan tätä!

    VastaaPoista