torstai 18. lokakuuta 2012

>: <>

Kattokaa mikä siinä otsikossa on! NII! VIHANEN LINTU! Ettekste tajunnu?

Suomalaiset on säälittäviä. Kerranki keksitty jotain, mikä menestyy maailmalla niin vedetään se sitte överiks! Hei Teija, me saatiin kutsu Linnan juhliin! Laittasitsä ton punasen lintumekon? NO TOTTA HELVETISSÄ!

Miks niitä saatanan pallolintuja ja vitun rään värisiä possuja pitää tunkee joka vitun paikkaan? On purkkaa, karkkia, lautapelejä, pehmoleluja ja vittu ties mitä! NE PURKAT MAKSO ÄRRÄLLÄ NELJÄ VITUN EUROO! Ja siellä oli ehkä viis purukumia, oli sen verran pienen näkönen pussi. Ja ne karkit on pahoja! Hyi.

Koko touhussa haisee muutenkin niin vitunmoinen rahastus että mua ihan oksettaa. Tuokaa buumi kuitenkaa kestä kovin kauaa ja sitte on lapsiperheillä ja muilla vitun vammasilla ääliöillä kaapit ja komerot täynnä niitä vitun huutavia pehmoleluja ja rikkimenneitä aipädejä ja podeja ja mitänäitänyton ku on menny hermot siihen vitun paskaan peliin ja hakattu se vitun laite mäsäks!

Vittu hukkukaa siihen saatanan roskaanne, minä taidan jäädä kotiin siks aikaa että tää menee ohi. En kestä ku joka saatanan näyteikkunasta hyppää millon mikäki vitun äkänen kurki ja räkänokat huutaa että ÄITI MÄ HALUUN! Ai turpaan vai? Sitä sä saat.

Ei muuta.

5 kommenttia:

  1. AAMEN!!!! Angry Birds sucks sweaty balls.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No juu älä. Tunnen olevani jäävi tuomitsemaan pelit ja kaiken muun oheiskrääsän siihen liittyen koska en oo koskaan pelannu sitä peliä enkä aio pelatakaan.

      Poista
  2. Hahaaa, dont't ya worry, Rovio kaikkine pelien oheistuotteeineen on tullut jäädäkseen. Angry Birds Star Warsia odotellessa! http://angrybirds.tumblr.com/

    (Jäätävän hyvä lopetus tekstillä.)

    VastaaPoista
  3. juu ja joskus myös osaan englantia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä että osaat. Mitä vittua onko nuo tosissaaan äadkfldsäälöääääääääää tuo chewbaccaki näyttää joltain saatanan murmelilta. Miks kaikki pitää raiskata. Viimesetki hyvät muistot meni star warseista..

      Poista