maanantai 22. heinäkuuta 2013

Kirppisrage

Sori kaikille, en kuollu Turkin reissulla mutta oon muuten vaan ollu lomalla ja sillä aikaa oon laiskistunu ihan täysin. Nousen sängystä hyvänä päivänä kaheltatoista, kello on ehkä kolme tai neljä kun pääsen lähtemään johonkin ja tekemiset siirtyy aina seuraavaan päivään ku ei vaan yksinkertasesti JAKSA. Vituttaa muutenkin kun tän kesän aikana on ollu yhteensä 4 työvuoroo, enhän mä sillä rahalla ois mitään tehnykään. Huoh.

Mutta nyt, päivän aiheeseen eli kirpputoreihin, joita sivusin pikkusen joskus täällä. Puhun nyt ihan yleisesti konkreettisista tiloista, joissa ihmiset myyvät omia tavaroitaan sekä nettikirppiksistä (esim. tori.fi, fb-kirppikset jne.).

Siis öö. Mä en ees tiiä mistä alottaa. Mut.. mennään nyt vaikka ylihinnotellulla paskalla. Joku nukkaantunu H&M:n trikoorätti jonka alkuperänen hinta on ollu se 9,95€ ni ku tää on kuitenki vaan kaks vuotta käytetty ni pistetään hinnaks vitonen! Ja kuka vitun nutipää tulee myymään jotai Dolce&Gabbanan laukkuja kirpparille??! Siellä käyvät ihmiset on köyhiä! Ei niillä oo tosta vaa repästä viittäkybää johonki vitun rumaan leopardikuosiseen nahkalaukkuun! Valoja päälle ja menkää vaikka huuto.nettiin myymään sitä italialaista design-paskaanne.
Toinen juttu, joka liittyy ylihinnoteltuun paskaan, on käyttämättömät vaatteet. Tänäänkin yhellä Lahden kirppiksellä oli yks kokonainen pöytä täynnä Vero Modan ripulirättejä, joissa melkein kaikissa oli vielä hintalappu kiinni eli ne on oletettavasti käyttämättömiä. Hinnatki oli kyllä sen mukasia, farkkuja oli 20 eurolla, jotain paitoja 10-15 euroo.. Joo, ymmärrän että vikaostokset, joita ei oo tullu käytettyä, harmittaa koska rahaa on menny hukkaan, mutta ku neki oli jotain 2008-edition paskaa. Ruskeita tuubitoppeja oranssien paljettien kera ja aiku on ihanaaaaa!! Omapahan on mokas ettet oo harkinnu ostoksias tarpeeks tarkkaan ja kiva ku on ollu rahaa pistää niin vitusti niihin vaatteisiin joita et edes käytä.

Jos sulla on paljon tavaraa, mistä haluat päästä eroon, joo, ne kannattaa viiä kirpparille. Ja jos sitä tavaraa on oikeesti paljo, varaa se vitun pöytä vaikka kaheks viikoks ettei niitä kaikkia rötkäleitä tartte kärrätä kerralla sinne pöytään! Ihmiset, se tavara ei häviä sieltä, jos te viette helvetinmoisen kasan rättejä sinne, viikkaatte kaikki päällekkäin kasoihin ja jätätte siihen. Yks ihminen käy sitä penkomassa ni se on sama ku ois mini-Hiroshima käyny poksahtamassa siinä ja kukaan ei sen jälkeen halua/jaksa koskee niihin tavaroihin koska ne on kääriytyny ja solmiutunu toisiinsa ihanasti. Ja muutenki, sitä tavaraa voi viedä sinne pikkuhiljaa eikä kaikkee kerralla..

Sitten ilmiö, jota näkee valitettavan usein ainakin fb-kirppiksillä: Varaaminen ja feidaaminen. Joku pistää kivoja vaatteita myyntiin, sit ihmiset tulee varailee niitä ja sit on sillee et emmä otakaa. Sit kans jos ihmisten pitäs tulla hakee niitä vaatteita ja ei tuukaa ja on sillee hups mä unohin. Ei saatana. Toisaalta, myös myyjissä on usein vikaa: jotkut saattaa myydä niin ihania juttuja, että yhtä tuotetta saattaa jonottaa vaikka kuusi (6) henkilöä. Sit ne kirjottaa sinne että mä oon jonossa ja mä kans ja hei mä myös jou. Sitte se eka vapauttaa varauksensa ja myyjä arpoo sieltä sit seuraavan ihmisen, jonka naamakerroin eniten miellyttää ja myy sille, ei suinkaan jonon mukaisesti. Mitä helvetin vittua? Ei niin voi tehä! Opetelkaa lukemaan saatana! Säännöt saa myös lukee! Vituttaa ihmiset jotka uppailee niitä omia fiorellan huorakledjujaan kuuskyt kertaa päivässä niin että strassit ja tissitoppaukset hyppii silmille! Kenenkään muun tuotteilla ei ole oikeutta olla etusivulla. Räääh.

Onneks 75% kirppismyyjistä on ihan järkevää porukkaa, joilla perimmäisenä ajatuksena on tavaroista eroonpääseminen eikä rikastuminen.

Eipä muuta tällä kertaa. Koitan nyt taas vähän ryhdistäytyä tämän blogini kanssa. Vitun hyviä sateisia kesäkelejä kaikille, moro.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti