sunnuntai 22. tammikuuta 2012

MÄÄ OON NIIN IHANA!

Päivän aiheena on ihmiset, jotka ilmeisesti rakastavat itseään. Omaa naamaansa, omaa vartaloansa ja oikeastaan ihan mitä tahansa mikä heihin itseensä liittyy.

Tylsyyksissäni saatan mennä Facebookkiin tai IRC-Galleriaan katselemaan ihmisten kuvia. Välillä meinaa leuka tippua naamasta irti, kun huomaa, että jollakin ihmisellä saattaa olla tyyliin 200 kuvaa pelkästään hänestä itestään??!! Niitä kuvia on otettu joka mahollisesta eri kuvakulmasta, jokasilla eri vaatteilla, eri ilmeillä.. Tai pahimmassa tapauksessa ne kaikki kuvat on otettu samalta puolelta päätä ja samalla ilmeellä samassa vessassa missä isäs käy paskalla. Niitä kuvia on ainaki kolme samanlaista peräkkäin; "Otin eilen vähän kuvia itsestäni enkä osannu päättää mikä oli paras ni laitoin kaikki." MITÄ VITUN VÄLIÄ KU NE KAIKKI NÄYTTÄÄ SAMALTA? Ihan yhtä lahnan näkönen oot joka kuvassa. Kyllä.

Ymmärrän sen, että otetaan kuva vaikka kun käydään Korkeasaaressa ja laitetaan se näkyville ja ollaan että HEI KÄVIN KATTOO KULTAPANDOJA!! Se on hienoo! Eläimet on kivoja, jee! Tai jos vaikka oot värjänny tukkas ni ihan kiva näyttää kavereille että minkälainen paskaläjä sitä tulikaan taas läntättyä päähän, joo, niinpä. Mutta se, että otat itestäs jotain perus naamakuvia joka vitun päivä ja pusket niitä kaikkien näkyville kaikkiin mahollisiin sosiaalisen median kanaviin että sinut varmasti huomataan ni se on jo vähä laimeeta. Kaikki tietää minkä näkönen sinä oot ku sulla on 300 kuvaa itestäs siellä ties mitkä vehkeet aina päällä. Hohhoijjaa. Harmi ku ei oo painttia ni en voi piirtää havainnollistavia kuvia ja olis ehkä vähän röyhkeetä postata tänne oikeitten ihmisten kuvia, saattas tulla paskaa niskaan. Noh, miettikääpä ite.

Vittu ku uuni lämpiää niin hittaasti... Nakit ja soosi, heippa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti