lauantai 7. huhtikuuta 2012

Huoh, naiset.

Viimeks minä kirjotin miehistä ja on ihan pakko kirjottaa niistä vielä yks asia ennen ku siirryn naisiin. Miehet on tunneköyhiä sikoja. Ihan sama että mitä sanot niin reaktio on sama.
Nainen: "Äiti kuoli."
Mitä toinen nainen sanoisi: "MITÄ EIKÄ OIKEESTI VOI EIIIIIIIHHHH OOXÄ OKEII??"
Miehen reaktio: ".____."

Nainen: "Ostin Hummerin vuosimallia 2012, makso muuten 100 000 000 000 000 euroo!! Hieno on!"
MTNS: "SIIS ÄÄKS! KUI SULLA ON VARAA! MENNÄÄN AJELEE XDDDDD"
Mies: ".______."

Nainen: "Mulla oli viime yönä ripuli."
MTNS: "HYI OOT ÄLLÖ!! HIHIHIII..." Ja sitten aletaan ällöydestä huolimatta kertoa omista ripulikokemuksista..
Mies: "._______."

Tajuuttexte?

Sitten on naisten vuoro.

Yks huono puoli tulee jo esille tossa ylemmässä miehiä koskevassa esimerkissä; kaikkeen ylireagoidaan. Elämässä pitää olla vähän draamaa koska Kauniit ja Rohkeat on suoraan naisten ihanne-elämästä.. Eiku.

Ku eukkojen kanssa lähetään kahen päivän reissulle, niillä on arviolta viis urheilukassia, yks vedettävä matkalaukku ja käsilaukku mukana. Sitte ne valittaa että ku ei jaksais milllllllääääääääään kantaaaaa... Yhyy, kikkelis kokkelis mitäs läksit. Reissulta palatessa todetaan, ettei puolillakaan mukaan otetuista tavaroista ollu mitään virkaa. Seems legit..

Naisten ulkonäköpaineiluista vois kirjottaa kirjan. Baariin lähtiessä itketään ku joka vaatteissa näytetään liian lihavalta, laihalta, tyhmältä, nörtiltä, heppatytöltä, huoralta, pissikseltä, gootilta, peikolta, pultsarilta tai joltain muulta miltä ei ehkä jokainen halua myöntävänsä näyttää. Baaria varten meikataan myös arviolta 2-3 h ja lopputulos on kuitenkin täysin sama kun sen 15 min pikameikin jälkeen joka laitetaan koulua varten. MUT KU MÄ OON POHJUSTANU TÄN NIIN HYVIN ET MÄ AIVAN HEHKUN! Kiva juttu. Mäki hehkun ku nielasin just hehkulampun. Baarissa on pimeetä, siellä ei kukaan huomaa vaikka sulla ois aurinkopuuteria ehkä pikkusen väärässä paikassa tai sit sun ripset ei oo oikeessa kulmassa auringon asemaan nähden eli KETÄÄN EI KIINNOSTA! Kaikilla on kännilasit päässä.

Miks eukot kiljuu? Ehkä yks traumatisoivimmista kokemuksista koskaan on ollu se, kun istuin lukion käytävällä ja kuuntelin kahen ykkösluokkalaisen puheita uudesta jaksosta.
"Mitä kurssei sullon ens jaxossa?"
"No siis sitä ja tätä.."
"NO SIIS KU MULLAKI ON SE JA TÄMÄ! OLLAAN SAMALLA KURSSILLA!"
"IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!"

Hei joku raja? Ne varmaan kiljuu sillä hissan Hitler-kurssilla samalla tavalla joka päivä kun näkevät toisensa. Yäk.

Emmä nyt jaksa keksiä enempää. Itsehän olen hermafrodiitti mangusti eikä mikään näistä edellämainituista kohdista koske minua.

Heippa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti