maanantai 16. huhtikuuta 2012

Vitun facebook

Ehkä te jo tiiätte/arvaatte että mäkin käytän feispuukkia. Oon mainstream-kakara.

Kyseessä oleva sivusto on välillä niin naurettava ja raivostuttava että en oo oikein varma mistä ees alottasin kirjottamaan. Hmm.

Aikojen alussa oli vitun raivostuttavaa, kun Facebookin kehittäjillä oli joku vitun maaninen vaihe tässä sivuston kehittelyprosessissa eikä ne ilmeisesti osannu päättää sen ulkoasua, joten lopputuloksena on "Hei, vaihetaan tätä joka viikko niin loppujen lopuks kukaan ei ikinä opi käyttämään tätä! Vähänkö siistiä!" Joo niin minustakin! Mihinkä se yks nappula nyt hävis taas mistä eilen painoin? Mitenkä mä sainkaan lisättyä tai poistettua kuvia? Miten mä saan etittyä mun kaverit? Mitä vittua täällä tapahtuu? AAAAAAA!!!11111

Fb:ssä pitäs ehkä olla jonkunlainen testi rekisteröitymisvaiheessa. Se testais sitä, että kuka ihan oikeesti haluaa sinne ja se erottelis sieltä ne vitun paskapäät jotka spämmää idiootteja juttuja ja kaikkee turhanpäivästä paskaa sinne ja ehkä arviolta n. yhtä ihmistä kiinnostaa (jos sitäkään). Valottavana esimerkkinä vois olla se, kun jotkut tykkää linkittää KAIKEN omaan feisbuukkiinsa. KAIKEN. Iltalehen sivuilla on otsikko "Nightwish-tähti ei voi antaa nimmareita!" ja tämmönen paska pitää jakaa kaikille 300 fb-kaverille. JEES! Aivan kuin tämä tieto koskettaisi elämääni millään lailla. Lisäks nää "Näin laihdut 2 kg viikossa", "Näin saat kumppanisi nauttimaan sängyssä" yms paskajutut voitte lukee ihan ite ja testata kotona, kyllä ne jokainen sieltä löytää jos kiinnostaa. Ei niitä tarvii linkitellä. Vittu. Pahimpia on ehkä Findancen "uutiset".. if you know what I mean.

Kuka vittu keksi naamakirjaan sen että jotain kuvia voi jakaa?????? Jollakin on joku olevinaan hirveen hauska kuva ja sitte sitä jaellaan kaikille HEHE KATTOKAA KISSA ON YLÖSALASIN MIKROSSA xDDDDDDDDDD Vittu oikeesti HAUSKAA! Nii vai oliko. Myös nämä "Jos tykkäät enemmän hemulista, niin tykkää, mutta jos haisulista, niin jaa tätä kuvaa!" No en varmana! Samaan vituttavaan kategoriaan vois myös laskee nämä helvetin fb-gallupit. "Mihin aikaan menet nukkumaan?" "Lempiruokasi?" "Kuinka pitkä olet?" Kenen tarttee tietää?????????????

Jatkaakseni noista aiemmin mainitsemistani idiooteista, Facebookkiin ei pitäs hyväksyä sellasia ihmisiä joilla ei oo muuta elämää kun työ/koulu. Tai ainaki niille pitäs laittaa joku päivitysesto tai -rajotus. Huhhuh. Joka päivä samat asiat. Monta kertaa ollaan yhen kaverin kanssa naurettu kun erään tyttelin tilapäivitykset on aina luokkaa "Söin just pullaa, jos sitä lähtis iltavuoroon!" "Nyt on koira käytetty, on siis aika lähteä iltavuoroon!" Iltavuoroon! Iltavuoroon! Ai aamuvuoroon? Eiku iltavuoroon! En oo vieläkää varma että mihin vuoroon se oli menossa.. 


Facebookin keskustelu on paska. Se vaan jumittaa. Ei se toimi ikinä. Varmaan kaikille tuttu tilanne menee jotakuinkin näin:
Minä: Hei, Marjatta on online, vois jutella sen kaa! *Moi Marjatta :)"
FB: Marjatta is offline but you can still send her a message.


Miks fb:ssä pitää kerätä joku 600 kaveria? Onko se joku virtuaalipippelin jatke? Moikkasin tota kerran torilla, vois lisätä sen fb:ssä, ollaan ilmeisesti nyt BFF.

Että tämmöstä.

2 kommenttia:

  1. Vituttaa helvetin facebook "ystävät", selailen rauhassa nettipornoa ja vähän väliä kilahtaa joku vitun musiikkilinkki jossa kahdensanan kommentti tyyliin "tää kolahti". Perkeleen häiriköt, jos niillä urpoilla olisi edes omintakeisia postauksia mutta paskat, kaiken maailman kynnelle kykenevät palikat linkkaavat vitun soittolistamusaa jota joka helvetin radioasema soittaa. "Tuu facebookkiin", "siel on niin helppo pitää yhteyttä" miten vitussa olin niin tyhmä. Kaikki helmet hukkuu saatanan typerien elämänohjetaulujen ( "Työnnä tänään risuja perseesees, huomenna ne on ruusuja" ) ja toisen lajin nollapäiden "Taidan keittää kahvit ennenkuin tapan itseni syömällä sata korvapuustia, mutta sitä ennen järjestän sukkalaatikon"-viesteihin. Käsittämätöntä että Ihan kunnon normityypeistäkin tulee vitun "tykkään" nappi lampaita vaikka tosielämässä heillä on mielipiteitäkin. Facebook on ihan samaa paskaa kun "informaatioyhteiskunta", MINÄ EN OLE KIINNOSTUNUT VITUN JOKAPÄIVÄISYYKSISTÄ JOILLA IHMISET PIILOTTAVAT ELÄMÄNSÄ JA SEN TAPAHTUMAT KAIKENMAAILMAN PINTAGUANON ALLE. Ja nyt jos joku palikka sanoo että "Sähän voit suodattaa pois sen mitä et haluu" niin minä sanon että taidat olla joku näistä kolmen kategorian mulkuista jotka estää kaiken oikean yhteydenpidon muihin ihmisiin näillä vitun "minä olen täällä, mutta mulla ei oo mitään sanottavaa" viesteillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Indeed anonyymi sielunkumppanini.

      En mäkään oikein ymmärrä et miks niitä vitun videoita pitää linkittää sinne, varsinkaan jos se on joku radiorenkutus jonka kaikki on kuullu sataan kertaan niin ihan ku kukaan enää klikkais sitä ja on että hei kuuntelen tän nyt vielä kerran vaikka tää tulee radiosta puolen tunnin päästä! Nerokasta suorastaan.

      Facebook tekee ihmisistä idiootteja. Se vaan lamauttaa ihmisten aivot ja kaikki oikeassa elämässä tapahtuva ei oo enää mitään PAITSI JOS SIITÄ ON KIRJOTTANU FEISPUUKKIIN! Eli kirjotetaan kaikki. Vittu.

      Poista